Glanda Pineala - Al Treilea Ochi

Articol preluat de la http://dincolo-de-orizont.blogspot.com

Trezirea glandei pineale are efecte extraordinare asupra expandarii constiintei si deschide accesul la toate cunostiintele universale. Aceasta glanda se activeaza dupa ce nu mai este bombardata de fotonii trimisi de ochi, deci in prezenta intunericului. Ea emite apoi melatonina, o substanta care calmeaza sistemul nervos, inainte de culcare.
Starile de somn si visare sunt similare cu cea de meditatie, transa, hipnoza, sau experiente mistice. Dimetriltriptamina (DMT) este o alta substanta pe care glanda pineala o secreta, dand un ultim impuls in vederea deschiderii portii spirituale. Aceasta substanta este aceeasi cu cea
folosita in potiunile samanilor, fiind extrasa din plante ca, yopo, sau ayahuasca, in scopul de a face experiente de dilatare a timpului, calatorii in timp, calator ii in taramuri paranormale, intalniri cu fiinte spirituale, etc.


In interiorul sau, glanda pineala este umpluta cu apa, care in timp se calcifiaza, datorita dietei gresite, fluorului din pasta de dinti, fluoritei din apa, sau bauturilor carbogazoase. Simbolismul din Biblie, referitor la semnul fiarei, situat pe frunte (punctul negru), reprezinta situatia cand
esti prizonier in lumea materiala, fara a avea acces la cea spirituala, adica traiesti in intuneric, cum este cazul majoritatii oamenilor de pe Pamant. Structura interioara a glandei este similara cu a retinei ochilor, de aceea ea a fost denumita al 3 lea ochi, sau ochiul spiritual.


Ea lucreaza asemenea unui televizor, furnizand imagini si sunete, alimentate de imaginatie. De aceea, atunci cand inchidem ochii inca mai putem vedea imagini, sau avem capacitatea de a vizualiza constient, folosindu-ne ochiul mintii. Desigur, nu tot ce apare in creier este din cauza glandei pineale, doar cand calatoresti in timp, cand ai vise, aceasta facandu-se prin
interfata dintre cele doua lumi. in absenta luminii, in jurul glandei pineale se formeaza un scut electromagnetic, care are rolul de a o izola de toate radiatiile exterioare, din spatiu-timp, in scopul de a receptiona informatii din timp-spatiu. inauntrul sau, se formeaza mici molecule de
microclusteri, care se transforma in unde, permitand perceptia. Nu intamplator glanda pineala are cea mai mare concentratie de sange din corp, ci pentru ca are nevoie de multa energie, pentru a se activa. in scopul de a-i usura deschiderea trebuie sa devenim constienti si sa ne
acceptam in totalitate, considerandu-ne fiinte divine.


Substante ca LSD sau DMT, au capacitatea de a o deschide fortat si de a-i accelera functionarea, insa cateodata, pot duce la blocarea ei, aparand dereglari. Halucinatiile apar ca urmare a lipsei de somn, cand melatonina este secretata in timp ce esti treaz. Aceasta se intampla in cazul bolnavilor de schizofrenie. Glanda pineala trebuie privita deci ca fiind o poarta hiperdimensionala naturala.

Studiul timpanului urechii, a aratat ca pozitia acestuia este in unghi. Dupa modelul sau a fost realizat un microfon tridimensional, apoi sunetul a fost redat in difuzoare holografice, obtinandu-se un sunet holografic, similar cu o holograma din lumina. Lobii urechii au unghiurile egale cu cele ale marii piramide din Egipt, dupa care se poate forma un tetraedru regulat, care
atunci cand stam asezati cu fata in sus, are in centrul sau, ce credeti? Glanda pineala.


Nu-i asa ca natura este mai inteligenta decat cea mai fantastica imaginatie omeneasca? si ca o consecinta a acestei structuri geometrice, ce se formeaza la nivelul creierului, putem intelege in sfarsit mesajul ascuns, de secole, in simbolul de pe spatele bancnotei de un dolar si anume ochiul din piramida.
Desigur, acuma ne punem intrebarea daca si cum am putea realiza un dispozitiv, bazat pe acest principiu? Sau daca s-a realizat deja? in principal am avea nevoie de un recipient umplut cu apa pura, un sistem capabil de a realiza scutul electromagnetic si un mecanism pentru a il acorda, apoi masina timpului ar fi pregatita pentru calatorii in lumile din timp-spatiu. Ca metoda de a prelua imaginile ar putea fi folosirea unui gaz ionizat, bazat pe principiul ecranului TV.

Nenumarate surse de informare credibile ne spun ca guvernul American a realizat de mult acest tip de vehicul stelar. Dezvaluiri ascunse s-au facut mai ales prin intermediul filmelor, asa zise stiintifico-fantastice, care in realitate au avut scopul de a pregati constiinta umanitatii, pentru etapa urmatoare a evolutiei sale, in care aceste tehnologii vor fi la ordinea zilei. Un exemplu este filmul Contact, in care omenirea, intrand in comunicatie cu o civilizatie din constelatia Vega, primeste planul de fabricare a unei astfel de masini, care este apoi realizata si testata.


Se poate observa cum partile componente sunt, rezervorul si inelele care, prin rotire cu o viteza foarte mare, creeaza scutul electromagnetic. in epava navei prabusite la Roswell, in 1947, s-a gasit un cub capabil de a se deschide si a arata viitorul. El a fost denumit looking glass, fiind utilizat printre altele, pentru a falsifica alegerile prezidentiale din anii 2000 si 2004, ale lui George Bush.

Biologul american Dan Burish a facut dezvaluiri senzationale despre proiectul Majestic, in care timp de 10 ani a facut studii secrete in microbiologie, in Aria 51, impreuna cu o rasa de extraterestri, venita din viitor, care fiind originara de pe Pamant, a suferit niste dereglari
genetice, ca urmare a unor cataclisme ce au avut loc in anul 2012. El a refacut genetic samanta originara, ce a stat la baza vietii pe Pamant si a observat cum se poate crea si modifica ADN-ul cu ajutorul vibratiilor.Filmul The Last Mimzy este o dezvaluire ascunsa a tehnologiei looking glas si a proiectului Majestic 12. Este vorba de doi copii care gasesc un cub venit din viitor, cu scopul de a lua o mostra de ADN, in vederea salvarii acelei rase. in finalul filmului cubul creaza o gaura de vierme, necesara calatoriei in timp. In decembrie 2006, insa, toate aceste tehnologii de citire a viitorului, au fost dezactivate, deoarece se pare ca ele pot influenta negativ transformarile ce vor avea loc in anul 2012 si mai ales este vorba de inversarea axei polilor.


Un lucru foarte interesant aparea atunci cand ajungeau la anul 2012; totul devenea alb si nu erau capabili sa mai vada nimic. Totodata aparea o succesiune de viitoruri paralele, greu de descifrat chiar si pe calculator. Daca observatorul avea ganduri catastrofice, atunci vedea catastrofe si
distrugerea Pamantului. Astfel au inteles ca viitorul nu poate fi prevazut cu adevarat cu nici un fel de dispozitiv, caci el este in continua transformare, in functie de gandurile si emotiile oamenilor.

Exista doar doua emotii fundamentale: Frica Si Iubirea. Este timpul sa alegem Iubirea. ( 90% din populatia globului traiesc in frica, teama si stres)

De aceea vreau sa subliniez, foarte clar, pentru toata lumea, ca tot acest bombardament de profetii catastrofice, incepand cu cele din Biblie si continuand cu cele ale lui Nostradamus, babei Vanga si multe altele, care sunt astazi la moda, nu trebuiesc luate in consideratie!

Fiecare din acesti profeti a vazut doar o probabilitate a viitorului, care a fost influentata de diverse polaritati ale constiintei universale si umane si interpretata de propria minte logica, in functie de gradul sau de intelegere. Cum se vor petrece lucrurile cu adevarat nimeni nu poate spune cu precizie. Viitorul se scrie de catre noi in fiecare moment si depinde de noi daca vom experimenta catastrofe naturale, razboaie, sau vom face o tranzitie calma, linistita spre Noua Lume.

Dintr-o alta epava a unei nave extraterestre, in timpul celui de al doilea razboi mondial, au fost recuperate scaunul de pilotaj si ecranul de proiectie. Rezultatul a fost de-a dreptul uimitor si anume, persoanei asezate in acest scaun, i se amplificau gandurile, transformandu-le in realitate si era capabila de a vedea in timp si spatiu. El functioneaza ca o interfata a constiintei, asemanator cu un amplificator psihic si era folosit in scopul propulsarii navei prin puterea mentala. A fost denumit scaunul Montauk.
Si iarasi prin filme s-a dezvaluit existenta acestei tehnologii superavansate. in filmul Stargate colonelul O’Neal foloseste scaunul strabunilor, in care puterea mentala ii este amplificata, fiind capabil sa indeparteze flota inamica, aruncand asupra ei globuri de foc. in filmul Minority Report, oameni, avand puteri paranormale, asezati in scaune plutitoare, ii transmiteau lui Tom Cruise imaginile pe un ecran gazos. in filmul XMen, se foloseste un astfel de scaun pentru a-i depista pe mutantii disparuti. in Total Recall, Arnold Schwartzeneger utilizeaza si el un scaun miraculos, pentru a calatori pe Marte.


Cercetarile facute in viitor cu acest scaun au gasit ca, dupa 21 decembrie 2012, graficul nu mai are forma sinusoidala, ci devine o linie dreapta.

Subiectii simteau in acel punct, un baraj energetic, pe care nu erau capabili sa il treaca, fiind respinsi cu brutalitate. in acelasi timp insa experimentau o expandare brusca a constiintei, pana la nivelul cosmic, in care nu mai exista nici timp nici spatiu, putand fi orice, o galaxie, sau un
atom si avand acces la toate cunostiintele universale. Ciudat nu-i asa?

Tehnologia Portii Stelare, asemanatoare cu cea din filmul Stargate SG1, a fost realizata, dupa modelul celei ramase de la Atlantida, insa ulterior a fost ingropata sub gheata din Antarctica, pentru a nu permite unor entitati negative sa distruga Pamantul.

O alta realizare tehnologica secreta este Jump Room, in care cel ce intra se trezeste instantaneu pe Marte, unde de altfel a fost realizata o baza, pentru evacuare, in caz de cataclisme. Cercetatorul rus Serghey Smeliakov, a avut ideea de a diviza spirala timpului din calendarul Mayasilor, la numarul de aur (1,618) care, dupa cum am mai spus este prezent peste tot in natura, in cresterea si dezvoltarea organismelor, precum si a galaxiilor. El a vazut ca in punctele de diviziune au avut loc mari transformari istorice in evolutia umanitatii, cum ar fi ridicari sau prabusiri de mari imperii, razboaie, etc. Cu cat ne apropiem de anul 2012 succesiunea acestor puncte critice se accelereaza, fiind unul in 2009, cateva in 2010, apoi vor avea loc la intervale de o luna, o saptamana, iar in ultimul an in fiecare zi!

Evolutia nefiind un proces liniar, ci unul exponential, in ultima etapa va avea loc un salt brusc, care practic ne va propulsa pe o alta treapta de existenta, dezvoltandu-ne toate abilitatile paranormale adormite. Practic, Pamantul va trece printr-o poarta stelara si va intra in timp-spatiu, avand o noua vibratie.


Important De Stiut !

Este demonstrat ca epifiza este legata direct de functiile sexuale, iar abstinenta ( abținerea de la excese;) sexuala o actioneaza destul de puternic – de aici putem trage concluzia ca in spatele acestui secret se afla o conspiratie la nivel global …si spun asta penru ca, majoritatea mesajelor subliminale sunt cele cu referire la sex. De fapt putem vedea foarte clar si cu ochiul liber ca traim intr-o societate care promoveaza comportamentul sexual degenerat.

Al treilea ochi la reptile !

Argumentul unor cercetatori este ca la fiintele vii cel de-al treilea ochi nu este chiar o raritate. Cel mai des, acesta se gaseste la reptile, in special la serpi si sopirle. La aceste animale acesta este reprezentat de un ochi pe ceafa, pentru care exista in craniu chiar un orificiu usor de
observat. Cel de-al treilea ochi al reptilelor este acoperit cu o piele semitransparenta, ceea ce i-a determinat pe cercetatori sa presupuna ca ochiul respectiv lucreaza nu numai in spectrul luminat. Enigma a fost dezlegata mai tirziu: s-a dovedit ca acest organ este foarte sensibil la
spectrul milimetric al razelor, chiar si la cimpul magnetic. Se presupune de asemenea ca al treilea ochi percepe ultrasunetele si infrasunetele. Acest lucru le face pe reptile sa fie niste prevazatori extraordinari ai cataclismelor naturale: cutremure, eruptii vulcanice si chiar furtuni
magnetice. Este clar ce se intimpla cu reptilele, dar ce se poate spune despre oameni? Observand ca acest organ este foarte sensibil la spectrul milimetric al razelor si la cimpul magnetic, atunci ne putem da seama de ce traim intr-o societate care ne bobmbardeaza creierul zilnic cu tehnologiii ce emit raze si campuri magnetice – Televizor, Telefon Mobil ,Computer etc.

S-a demonstrat ca aceste aparate emit unde-electromagnetice care afecteaza creierul uman. Concluzia este ca aceste aparate de care suntem dependenti ( atasati ) de zi cu zi, au fost create in asa fel incat sa afecteze glanda pineala ( al treilea ochi ).
Aceste dezvaluiri s-au facut si in numeroase filme. De exemplu: filmul They Live ( in care arata ca lumea este controlata datorita unor unde electromagnetice fixate pe o anumita frecvente care nu permite creierului uman sa perceapa adevarata realitate ). De asemena, observati ca in film,
este aratat ca doar cei care poarta acei ochelari de soare speciali pot vedea adevarata realitate. Ochelarii de soare reprezinta de fapt intunericul, dupa cum am relatat si mai sus, pentru a declansa glanda pineala trebuie sa ne “ferim” de fotoni ( lumina ).

Powder – Totul Este Interconectat – Secret ascuns prin intermediul filmelor de divertisment, pentru a face oamenii sa creada ca toate aceste idei despre forta divina nelimitata a omului, nu sunt altceva decat imaginatia unor producatori de filme.


Flurorul - inhibitor al Glandei Pineale

Sunt foarte multe substante toxice ce sunt introduse in mancare, bauturi…Dar cea mai toxica este substanta din apa pe care o consumam zilnic si din pasta de dinti – FLUORUL ( este pusa si foarte bine ,deoarece voi parintii obligati copii sa se spele pe dinti inainte de culcare si ea ramane in trup si actioneaza toata noaptea.)

“Florul nu are nici un efect benerfic asupra organismului – Ea este data special ca inhibator al Glandei Pineale” Aryana Havah

Illuminati-i sau „Iluminatii” reprezinta asa-numita elita planetara, grupul persoanelor care isi autoaroga suprematia asupra destinului umanitatii. Faptul ca au ales tocmai termenul „iluminat”, folosit in traditia spirituala pentru fiintele care au avut acces la anumite revelatii divine esentiale, nu este decat o dovada in plus a imensei arogante a Illuminati-lor. Aceasta grupare ultrasecreta are in mana fraiele planetei, iar singurul interes pe care il au in vedere cei care o alcatuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondiala” spre care ne indreptam cu pasi din ce in ce mai repezi in ultimii ani.

63 de comentarii:

 1. daca am putea accesa glanda pineala am putea sa aflam cum sa ii dam jos pe masoni ....stiu cateava chestii despre ei

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. prin meditatie se poate activa glanda pineala...cat despre masoni daca actionam cu iubire si unitate intre noi se rezolva

   Ștergere
  2. foarte bine punctat:) iubirea omoara mansonii, incredibil de frimos ai ziso, chiar daca unii nu inteleg

   Ștergere
  3. MarketGlory
   http://l0.ro/6NR Este un joc interesant nu trebue sa faci alceva decat sa muncesti 1 ,si sa dai cele 10 lupte,daca muncesti zi de zi vei primi bonusuri care sunt foart inportante la inceput usor usor vei creste ,trebue rabdare la inceput,apui din ce produci cunperi energie care-ti va mari bonusurile de lupta .Citeste forumul in timp ce dai luptele pentru a te documenta bine si ati face o strategie buna ,dar si rubrica topuri unde vei vedea lista cu,castigurile foarte bune ale celor inscrisi (jocul plateste) 500,1000,2000 euro este ceva ,dar trebue rabdare, rabdare .Daca doresti informati de la mine te voi ajuta cu mare drag,SUCCES.

   Ștergere
  4. nu cumva o luam spre schizofrenie ? parca e cam prea ireal....

   Ștergere
 2. da, eu cred ca se poate orice.daca am reusi sa accesam glanda am ajunge sa descoperim adevarata realitate care ne este ascunsa de catre dragii nostrii conducatori luminati(pe naiba).am ajunge la cunoasterea universala.

  RăspundețiȘtergere
 3. ca sa activezi glanda pineala nu e destul sa tii o dieta vegana sau sa ignori fluorul,trebuie in primul rand sa te schimbi spre bine,sa nu judeci ,sa nu pacatuesti,nu are neaparat legatura cu religia sau meditatia,o poti deschide si in pozitie culcat ,dar nu inainte de a fi obosit caci adormi nu o activezi,de la inceput veti crede ca ati deschis-o ,dar nu o sa vedeti doar niste imagini ,cind ve-ti fi pregatit sufleteste o puteti activa culcat in pat prin rugaciune,eu de ex. am activat-o deja a 2 oara,poti vedea mii de stele mici cam asa ceva,apoi se poate schimba imaginea,poti primi un sunet in urechi,cred ca e cel de frecventa,daca va temeti sau va opresc gindurile rugativa si veti fi deschisi sufleteste,mai inscurt consta in suflet,inima nu doar ceia ce citim noi,dar repet tre sa fii foarte deschis sufleteste,meditatia si informatia nu au efect daca sufletul nu e gata pentru asta,succese,simtiti cu inima,caci nu va inseala niciodata,pe cand minte permanent gaseste contraziceri

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cum o activez?ma poti indruma te rog?ma gasesti pe facebook cu numele de Ungureanu Ionut-Cosmin...te astept sa ma contactezi...multumesc frumos

   Ștergere
  2. cel mai corect raspuns

   Ștergere
 4. Nu stiu daca articolul este original sau tradus dintr-o alta limba dar paralele facute cu niste filme precum Stargate sunt niste aberatii...daca a-ti fii fan adevarat a-ti vedea ca colonelul O'Neil nu distruge navele inamice cu niste bile de foc.El activeaza cu puterea mintii niste drone(care erau intr-un nr limitat)....oricum tot articolul mi se pare aberant...desi sunt adeptul conspiratiilor :P

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bibicule ,invata sa scrii corect gramatical si apoi exprima-ti parerea !

   Ștergere
  2. exprimati :))) ahahahah!!!!!

   Ștergere
 5. Fratilor, atiluato razna...

  RăspundețiȘtergere
 6. cu credinta dragoste si iubire se rezolva totul

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. tovarase,anononim! scrii doar o parte de adevar!Doar DUMNEZEU IL cunoaste in deplinatatea lui! Esti ROMAN,cu... stii tu regula,dar cu diacritice nu functioneaza pe calculator,scrie corect gramatical in primul rand,dupa aceea fiecare cu parerea lui,respectata sau nu. SA FITI IUBITI!

   Ștergere
  2. Da mai 'davan' pizda mami voastra cu scrisu vostru gramatical.. deacu se rezuma toti la scris .. . marsss baiiiii ati invatat si voi sa scrieti romaneste si sariti la gatu altora cu cutitu .. .futuvan cur de marlani ..pentru astra traiti sa aratati cu degetu pe altu .. iti spui parerea ai inteles ideea 'lasama' dracu cu scrisu coret... deja devine o scuza ..ah 'mia' ziso asta gata :))) ia sa i zic ceva de scris ca e analfabet si scap ... bai cacanari prosti tineri sau mai invarsta trezitiva la realitate .. puneti accentu pe punctul culminant ce a vrut sa zica cutare si pe fapte ... lasati dracului scrisu ca ma pis pe voi si tot neamu vostu de hipioti .. acum ca vorba aia ,, miam '' zis si eu parerea ..sa revenim la normal deci eu sunt normal voi normali nu hipioti nu nimic ... sa train in pace si liniste vreti sau nu ? daca da atunci nu incepeti sa ma bombardati cu raspunsuri tampite ...stiti ca am dreptate si daca nu am nici voi nu aveti asa ca fiecare sa isi vada de treaba lui .. nu va mai aratati unu pe altu cu degetu .. cand va aud ba ,,,aaa scri tu acolo ceva adevar dar mai invata sa scri fraiere '' serios trageti o gura de aer si uitativa in oglinda.. daca ;va' deranjeaza scrisu mai mult decat ce vrea defapt sa se inteleaga atunci sunteti niste prosti cu S mare . o zi faina sa aveti ca maine nu stiu ce va fi .. poate navalesc masoni pe voi si fa fute mintile umpic .. cavorba aia cine merita merita .

   Ștergere
  3. Bravo gogule frumos trebuie sa știm ce avem de făcut nu sa ne chinuim sa scriem frumos și gramatical hai sa vedem ce putem face

   Ștergere
  4. sunt de acord cu credinta iubire si rabdare se rezolva tot

   Ștergere
 7. Eu meditez mai tot timpul pentru a scapa de ganduri, dar o data am meditat mai mult am simtit niste explozii care au inceput de pe la burta ...apoi pe la piept,gat si frunte......atunci m-am panicat am spus o rigaciune.....
  Ideea este ca vedeam un fel de punctulete(pixeli) care luceau puterni si se stingeau in mai putin de o secunda.....Nu prea am dat atentie dar la un moment dat imaginea mi se facea alba .....am intrerupt meditatia.
  Am publicat aceasta intrebare pt a obtine un raspuns daca e bn ce am facut,rau,daca e autosugestie.........
  (cica nu e bn sa deschizi al 3lea ochi deoarece poti vedea entitati rele......asta as vrea sa nu mi zse intample niciodata..)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. daca ai in cap numai rau, pai asteaptate sa vezi doar rau, si bine o sa vezi doar daca ai vreun pic de ceva bun in tine.

   Ștergere
  2. adevarat, omul (in general) trebuie sa aibe grija ce gandurii are in prezent, pentru ca se vor revela in viitor.

   Ștergere
  3. Aceleași senzații le-am avut și eu și se datorează fricii,frica de necunoscut și moarte,credință este cheia,ceea ce ți de întâmplă se numește "trezire".Trebuie sa-ti cultivi încrederea de sine și apoi va venii și increderea in divinitate.

   Ștergere
 8. Mi se pare fascinant ce am citit si nu inteleg cum ne-am pierdut aceste capacitati. As vrea sa citesc mai mult despre acest subiect, pentru ca in viitorul apropiat sa pot pune in practica aceste cunostinte. Unde ar trebui sa caut sau sa ma duc? Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. citeste niste arti de ale lui Osho te va ajuta mult. bafta

   Ștergere
 9. Mi se pare fascinant ce am citit si nu inteleg cum ne-am pierdut aceste capacitati. As vrea sa citesc mai mult despre acest subiect, pentru ca in viitorul apropiat sa pot pune in practica aceste cunostinte. Unde ar trebui sa caut sau sa ma duc? Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.

  RăspundețiȘtergere
 10. Interesant, dar ce numiţi în acest caz "capacităţi" sunt manifestări ori practici de spiritism ori/şi vrăjitorie, condamnate de Biblie şi nu cred că cineva normal şi le doreste cu adevărat. Pt. a deveni "practicant" ori a apela la practicarea lor trebuie acceptat ca vrednic de închinare Lucifer, conform religiei babilonului antic cunoscută sub numele de Doctrina KABALA, ce a fost preluată şi transmisă mai departe de gnostici, însuşită de Simon-magul şi transmisă la Templieri, preluată de la aceştia (şi practiată în secret şi azi) de iezuiţi şi transmisă iluminaţilor care sunt masoni fie ei (de rit creştin, iudeu s-au islamic) evrei, americani, scoţieni, englezi, arabi etc., făcând s-au nu parte din Consiliul celor 500 (sau Bildenberg), din consiliul celor 33, celor 13 s-au a conducătorului unic l-a toţi aceştia şi la mulţi alţii nenominalizaţi dar care fac parte din societăţile secrete.
  Nici marea majoritate a celor ce fac parte din societăţile secrete s-au nu, la care am făcut mai sus referire nu cunosc adevărul ci doar cei ce fac parte din categoria iluminaţilor, adică ştiu cui se închină cei cu grad mare de la grad 30 în sus. Pentru cel interesat vezi apariţia recentă "Mărturisirile unui mason de grad 33" şi vezi mai multe pe " Walter j. Veith româneşte - Societăţile secrete" şi " ... -Filiera islamică"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru "anonim" din 17 septembrie: nu inteleg ce cauti aici, biblia nu are nici o legatura cu spiritualitatea. Este oribil ce spui aici si te poftesc sa te duci pe site-urile popilor.

   Ștergere
  2. DUMNEZEU DORESTE CA NOI, OAMENII SI NE recomanda DESCHIDEREA CELUI DE AL TREILEA OCHI, GLANDA PINEALA, PRIN MEDITATIE, RUGACIUNE SI IUBIRE.
   PS NU MAI CONSUMATI COLA ETC COMP.

   Ștergere
 11. Natura e plina si de Dumnezei .Natura e un fel de fiinta > Ce este natura? Dumnezeu se zine ca e un titlu de conducere ,rege inparat presedinte etc. De unde a aparut natura cu toate energiile ne create....

  RăspundețiȘtergere
 12. Doamne .. mare ti-e gradina , romanul prost şi rau pentru ca prostul este şi rau şi cinic confundınd cinismul cu inteligenta şi cultura
  obsedati de gramatica ..muuuuhaahahaaaaa! nu continutul şi forma este importanta pentru ei muhahahhhhaaaa! singura speta terestra care crede ca gramatica este TOTUL ca notiune existentiala muhahahaaaa!

  RăspundețiȘtergere
 13. Nu inreleg....tre' sa facem sex des?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu, trebuie sa ne abtinem de la sex pentru a avea acces la portile spirituale. asta nu inseamna ca nu trebuie sa nu mai faci, faci sex mai regulat, mai rar.

   Ștergere
 14. Daca toata lumea inebuneşte, cu cu cine mea mai socializez? Nişte aberatii de asta nu a mai vazut lumea (AS Printul Paul Mason rang 42)

  RăspundețiȘtergere
 15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 16. După ce am văzut acest video (http://www.youtube.com/watch?v=MliWcu0GoxM&feature=share) care prezintă o teorie despre istoria umanității, am căutat mai multe detalii despre glanda pineală. Aspectele prezentate în documentar nu îmi erau străine, însă am apreciat legătura cronologică (și logică) între evenimentele expuse începând cu civilizațiile străvechi și până în prezent. Vroiam să împărtășesc acest video, deoarece merită văzut. Nu trebuie luat totul de acolo ca adevăr general valabil, însă e foarte interesant ca teorie.

  RăspundețiȘtergere
 17. Poti vedea spirite bune si rele .... fricile tale se pot manifesta in anumite forme sau fiinte urate sa le zic asa. Nu spune nimeni sa nu meditezi dar nu pentru glanda pineala. Exista cursuri pentru asa ceva dar nu cele care iti deschite glanda pineala intr-o sedinta sau doua ... sunt cursuri care dureaza cateva luni.

  RăspundețiȘtergere
 18. Bai copii .... astia care se tin tari cu Dumnezeu ... daca ati citit biblia.. vedeti in PWLA MEA ca scrie la inceput ... dumnezeu este iubirea din voi este in voi .... opritiva cu cacatu asta ca ajungi sus si te judeca nustiu care .. si te bag in iad sau rai .. povesti pentru adulti ..va edica ba va educa ..daca sunteti oameni de neam prost adica dai in nevasta cand nu merita ca asa ti se scoala tie pwla... atunci da esti ne educat si ar trebui sa pui mana pe biblie sa citesti vreo 2 versuri sa te calmeze umpic poate dupa o vreme te cumintesti.. nu vreau sa deschid subiecte despre batai si deastea ..ca fiecare gaseste motiv sa dea in sotie dar e un gest urat chiar daca ai avea motive bune sa o lovesti calmeazate dracu ca esti om si ai creier.. iar faza cu copii ..ca tipati la ei sau i loviti .. asta nu e pentru binele lui .. cea mai simpla pedeapsa e .s.a il lasati sa creasca daca va iubeste bine daca nu lasatil sa se duca dracu la fumat pe la colt de blocuri si daca sare calu ..deja are mintea coapta si sarumana fiule ..te descurci cum poti ..daca la mine in casa nu place eu nu stau sa ma cert cu tine sa iti impun ceva..esti fiumeo te iubesc da daca tu vrei sa fi bagabont atunci dute sa nut e mai vad.. si cam asta e cu bataia o eviti ramai pozitiv la minte iti iubesti fiul .. nu te apuci si disperi si dai in el sau invers.. ca mai sunt si deaia care dau in tacso ... ba nene esti creat sa fi perfect daca tie place sa iti futi creieri pana te inbolnavestii si sa tipi la alti .. fao ca e problema ta..dar cand ajungi la spital sa nu ai pretentia ,,DOAMNE FAMA BINE '' ca tu esti singuru vinovat de boala ta ... tu singur iti faci tumori pe creier sau mananci toate porcariile ori bei ca porcu .. si ce te astepti sa iasa ceva bun din asta ? Nop .. deci bagare de seama .. oi fi eu analfabet schiop orb tampit rau aspru criticant judecator ... cum vrea lumea dar eu zic ca exemple am avut de unde da si toti aveti pe cine da exemple daca vreti.. . iar ca o zic asa nu inseamna ca arat cu degetu pe cineva inseamna ca va zic mai fara obraz .. prea se caca lumea pe ea cu vorbe faine si pretexte din biblie si injuraturi da la final ,,SA FITI IUBITI'' hai laso dracu de iubire.. pastrativa sanatosi ca iubire gasiti si in voi ..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte bine ai spus! Mă refer în principiu la partea cu iubirea pe care o găsim în noi. Oamenii zi de zi nu fac decât să o caute în afara lor,însă niciodată în ei înşişi.Mark Twain parcă spunea că "biblia citită cum trebuie e cea mai puternică armă". Dacă o legaţi voi de religia ortodoxă,de biserica,sfinţi,preoti..n-o să înţelegeţi nimic. Citiţi Secretul suprem - David Icke.
   În fine. Şi eu sunt interesată de acest subiect - deschiderea celui de-al treilea ochi. Mă inspaimanta ce-i drept partea cu entitatile..motiv pentru care citesc comentariile voastre. Până acum nu am văzut nici nici o părere concretă..nici o persoană care să spună că si-a deschis cel de-al treilea ochi şi că are că şi urmare/efect asta,asta si-asta.

   Ștergere
 19. Inca nu suntem pregatiti pentru asa ceva unii dintre noi.Nimic fara Dumnezeu....cum a spus Mantuitorul nostru Isus...Prin Mine ajungeti la Tatal...deci...fericiti cei care nu au vazut dar au crezut.

  RăspundețiȘtergere
 20. eu chiar cred in chestia asta dar mi se pare foarte ciudat mereu m-am intrebat ce secrete ne ascunde viata si chiar imi doresc sa imi deschid ochii cu adevarat si sa pot vedea atat de departe dar nu stiu cum INDRUMATI-MA

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu cauta indrumare la oameni,biblia spune ;'cand un orb calauzeste pe alt orb cad amandoi in groapa; De aceia tre studiata biblia cu interes , EA ne dezvaluie informatii pretioase despre viitor

   Ștergere
  2. Dacă şi tu citesti biblia precum o citeşte (pardon,precum ne-o prezintă nouă "proştilor") preafericiul patriarh Daniel,înseamnă că aveţi amândoi o problema gravă. Sau poate doar tu,pentru că el si-a ridicat deja un imperiu - bineînţeles,asta a reusit-o cu ajutorul celor ca tine. De-aia ne duce în scurgere! Wake up!

   Ștergere
  3. Mai mult decat perfecta remarcă.

   Ștergere
 21. Bai eu cand am citit toate astea am zis ca mor. Hai sa dam activate simtului educatiei si logicii sa vedem ce se intampla:
  Deci ochiul "bombardeaza" cu fotoni glanda din mijlocul creierului.... Sunt singurul care stie ca retina este opaca? Si tot ce face este sa adune informatie prin fotoreceptori si sa o trimita la creier. Atat, Nem bombardare cu fotoni aici.
  Cat despre drogul ala... DMT..treaba merge in felul urmator: inlocuieste ceilalti neurotransmitatori care sunt canalul de comunicare intre neuroni. Adica. Neuronul A din varful degetului simte ca atingi lemnul de pe birou. Trimite aceasta informatie neuronului B care ii trimite lui C si tot asa pana ajunge in creier unde e prelucrata informatia. No, in mod normal, informatia care ajunge in creier e identica cu cea trimisa de neuronul A. In momentul in care DMT-ul se baga si el acolo, toata informatia este "scrambled" si in loc ca creierul sa primeasca ce se intampla in jurul tau, primeste un Bullshit total. O halucinatie. Dar tu nu iti dai seama, pentru ca tu, creierul tau, si toti neuronii de cand se petrece nenorocirea cauzata de drog cred ca asta se intampla in jurul tau.
  Intamplarea, pura coincidenta face ca acest drog sa isi ia informatiile false pe care le trimite din chestii cu extraterestrii, zeitati, alte mizerii de gen. Convenabil, nu?
  SI... really? Deci Epifiza secreta DMT dar tot DMT-ul o activeaza. Deci ea secreta singura substanta de care are nevoie ca sa se activeze. Haideti ma, fiti seriosi..
  Sunt aproape convins ca daca folosesti un gaz ionizat(a.k.a. momentul cand electronii se despart de nuclei si formeaza ioni peste tot) oriunde in interiorul corpului uman o sa fie o nenorocire totala.
  Pot sa deschid la orice paragraf din acest "articol" si sa gasesc un bullshit. Treaba cu cercetatorii aia si inventiile lor e cel mai mare Bullshit dintre toate, cautati random pe net despre unul dintre ei si veti vedea ca nimic nu e adevarat.
  Glanda aia nu face nici pe naiba. Secreta niste hormoni fiecare cu rolul lor in corp si aparent o substanta(DMT) care are si ea rolul ei normal in corp si daca e luata in excess cauzeaza nenorociri psihice.
  Cred in Dumnezeu, dar nu in asemenea mizerii. Ce-i mai place omului prost sa caute conspiratii si chestii absurde unde nu e nimic decat o glanda de 0.16g, ca toate celalalte din corp. Pun pariu ca daca ma chiniu suficient o sa gasesc teorii de genu si despre glanda salivara. Poate si aia formeaza un triunghi cu lobul urechii.

  RăspundețiȘtergere
 22. Sunt de acord cu Anonim27 septembrie 2014, 02:44 --- un articol scris de un xxx, care prezinta concluziile după citirea unor texte scrise de alți zăpăciți! Cu cât omul este mai xxx, cu atât este mai convins ca deține adevărul !

  RăspundețiȘtergere
 23. Treziti-va oameni buni18 ianuarie 2015 la 16:32

  Buna ! In cele din urma am reusit sa-mi activez cel de-al treilea ochi , va scriu de pe o planeta necunoscuta , nu stiu cum am ajuns aici si cum se face ca am acces la internet si tastatura. Rog persoanele care au trecut prin asa ceva sau care au cunostinte specifice acestor cauze sa ma ajute , trimite-ti echipaje de pompieri , salavare sau orice alt mijloc de salvare... (P.S. Aici exista hrana , locuri de munca din cate vad , odihna si multe altele...)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte tare. Trimite-mi coordonatele :-)) pe razele de soare

   Ștergere
 24. Treziti-va oameni buni18 ianuarie 2015 la 16:39

  Tot eu , mesajul nu e luat in considerare daca nu corectez greseala gramaticala , asta o stiu din start si imi cer mii de scuze :) !!!>:"> Salvare* <":<!!!

  RăspundețiȘtergere
 25. Ala vorbeste de Dumenzeu :))))))) ba ati inebunit care "Dumenezeu" :))) daca intradevar ar exista un "Dumnezeu" nu mai erau Iluminati si mortii lor care sa isi bata joc de pamantul asta.. Tre sa iesim toti pe strazi si sa ardem bisericile primariile si bancile asta trebuie facut!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De acord cu tine! Cred că ar funcţiona şi dacă ne-am pune toţi de acord (bineînţeles..problema mare) să retragem banii din bănci. Acolo stă puterea lor şi tot de acolo pleacă şi nenorocirea noastră. Economia stă la baza tuturor problemelor noastre. Avem probleme grave,însă mulţi dintre noi trăim pe norisorul nostru printre unicorni şi zâne - realitatea e greu de digerat.

   Ștergere
 26. Pe mine unu ma uimesc dobitocii astia aroganti ex: (Anonim27 septembrie 2014, 02:44) care se dau intelepti dar ei defapt inca mai cred in Dumnezeu :))))))))) Aceasta cretin ori a fost trimis pe site sa descurajeze articolul ori e saracul e prea limitat :|

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. tu esti cam limitat.el macar a argumentat ceva,tu esti un ateu prost care nu ai citit nici 5 carti in viata ta si crezi in toate prostiile postate pe site-urile de consipiratii.
   btw ,articolul e ridicol

   Ștergere
 27. .....e prea limitat, nici nu trebuie sa ne batem capul cu astfel de exemple, glanda pineala intradevar are un rol important in conexiunea cu lumea spirituală, probabil cine nu o are calcifiata poate afirma ce trăiri si experiente a trait, numai vorbim de călugării orbi care puteau vedea ( simti), si citi gânduri,, ei fiind un exemplu concret, de ce oare este practicată abstinenta sexuala, in randul călugărilor, postul, rugăciunea, promovarea binelui , dieta fara carne, si asa mai departe, . De aici putem trage multe concluzii, oricum in cateva rânduri nu putem concretiza universul constiintei, universul corpului, si nici cel astrofizic, stim doar ca suntem " victime" ale nestiintei si necunostiintei, si nici nu este usor sa ne descoperim adevarata identitate si scopul ca fiinţă pe acest pământ, suntem prea ignoranţi cu noi insine si trăim cu frică in fiecare zi,: ti-e frica sa înveti prea mult ca sa nu pierzi desenele animate, sau emisiunea l ui Maruţa, tie frică sa iubesti prea mult pentru a nu fi " mâncat", tie frică să îi zicI ceva sefului pentru a nu te da afară. Tie frică să fi corect pt a nu pierde tu prea mult , si ne este frică de moarte, . Suntem victimele propiei noastre cunostiinte si a matritei societătii,( masină, casă, si copii) , dar tu cine esti ca individ??? Oare este suficient sa fim in această viata doar un instalator, un pompier, un politist sau un presedinte? Când nu iti cunosti scopul in viată , te rezumi doar la meseria de instalator si mai faci si cate o cârpeala , când esti pompier te mai rogi sa ardă ceva ca sa nu iti pierzi postul, candr esti politist mai accepti si mită sau stai de vorbă cu smecherii la colţ, când esti presedinte uiti ca milioane de oameni sunt subjugati de sistem, ......Pt. Ce ne-am nascut, doar ca sa fim victimele propiei noastre evolutii Materiale? ....oare evolutia spirituală nu ar trebui sa o trăim după atata timp in care pământul ne-a sustinut si ne-a ajutat sa" creștem", cand oare o sa ne " trezim"? ....imi cer scuze pt mesajul meu , si eu sunt tot o victimă.

  RăspundețiȘtergere
 28. .....e prea limitat, nici nu trebuie sa ne batem capul cu astfel de exemple, glanda pineala intradevar are un rol important in conexiunea cu lumea spirituală, probabil cine nu o are calcifiata poate afirma ce trăiri si experiente a trait, numai vorbim de călugării orbi care puteau vedea ( simti), si citi gânduri,, ei fiind un exemplu concret, de ce oare este practicată abstinenta sexuala, in randul călugărilor, postul, rugăciunea, promovarea binelui , dieta fara carne, si asa mai departe, . De aici putem trage multe concluzii, oricum in cateva rânduri nu putem concretiza universul constiintei, universul corpului, si nici cel astrofizic, stim doar ca suntem " victime" ale nestiintei si necunostiintei, si nici nu este usor sa ne descoperim adevarata identitate si scopul ca fiinţă pe acest pământ, suntem prea ignoranţi cu noi insine si trăim cu frică in fiecare zi,: ti-e frica sa înveti prea mult ca sa nu pierzi desenele animate, sau emisiunea l ui Maruţa, tie frică sa iubesti prea mult pentru a nu fi " mâncat", tie frică să îi zicI ceva sefului pentru a nu te da afară. Tie frică să fi corect pt a nu pierde tu prea mult , si ne este frică de moarte, . Suntem victimele propiei noastre cunostiinte si a matritei societătii,( masină, casă, si copii) , dar tu cine esti ca individ??? Oare este suficient sa fim in această viata doar un instalator, un pompier, un politist sau un presedinte? Când nu iti cunosti scopul in viată , te rezumi doar la meseria de instalator si mai faci si cate o cârpeala , când esti pompier te mai rogi sa ardă ceva ca sa nu iti pierzi postul, candr esti politist mai accepti si mită sau stai de vorbă cu smecherii la colţ, când esti presedinte uiti ca milioane de oameni sunt subjugati de sistem, ......Pt. Ce ne-am nascut, doar ca sa fim victimele propiei noastre evolutii Materiale? ....oare evolutia spirituală nu ar trebui sa o trăim după atata timp in care pământul ne-a sustinut si ne-a ajutat sa" creștem", cand oare o sa ne " trezim"? ....imi cer scuze pt mesajul meu , si eu sunt tot o victimă.

  RăspundețiȘtergere
 29. FLORIN VICTOR .......NU STIU STUDIILE TALE DE DEZVOLTARE PERSONALA , NU-TI STIU VARSTA SI NICI NU CONTEAZA . TE APRECIEZ PENTRU FELUL CUM GANDESTI, NU CRED CA PUTEAM EXPRIMA MAI BINE CA TINE CEEA CE SIMT. SUNT SIGURA CA AVEM O MOTIVATIE PENTRU CARE EXISTAM . ALATURI DE EVOLUTIA MATERIALA AR FI BINE DACA AM PUNE LA LOC DE CINSTE SI EVOLUTIA SPIRITUALA. ITI DORESC LINISTE INTERIOARA. CU BINE.MARIA.

  RăspundețiȘtergere
 30. Am citit undeva ca glanda pineala se activeaza daca iti alcalinizezi organismul pentru ca glanda sa se decalcifieze. Banuiesc ca trebuie apoi sa si meditezi ascultand muzica cu frecventa de 936 Hz. Oare bioenergeticienii iti pot activa glanda pineala?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 31. Am citit undeva ca glanda pineala se activeaza daca iti alcalinizezi organismul pentru ca glanda sa se decalcifieze. Banuiesc ca trebuie apoi sa si meditezi ascultand muzica cu frecventa de 936 Hz. Oare bioenergeticienii iti pot activa glanda pineala?

  RăspundețiȘtergere
 32. MULTUMIM MAN mari de la Dumnezeu ...

  Numele meu este KARI, am fost în mare angajament de aproape 2 ani care suferă în mâinile unui soț inselat, am fost fericit și lăsând bine până când el a însemnat lui prietena timp vechi și a început intalniri ei în afara căsătoriei noastre. Înainte de a stiut sa oprit grija pentru propria familie. A ajuns într-o măsură, el a fost de planificare să se căsătorească cu ea și mi-a divorțeze de soția lui, i-au strigat și l-au raportat la familia lui, dar el nu a ascultat nimeni, dar pentru a reduce povestea mea scurta am venit în căutarea unui spiritist reală care ar putea distruge relația lor și să-l întoarce pe mine și ne 2 copii.

      Pe căutare Am văzut oameni dat mărturii cu privire la modul în care căsătoriile lor restaurate de Dr Solo Înțelept. Am alege de e-mail lui și narat povestea mea la el și a fost de acord să mă ajute. După locul de muncă sa se face pentru mine, în a treia zi de sotul meu si prietena a avut o ceartă și el o bătut și a venit acasă mine și copiii cerșetorie și cere iertare. El a spus ochii lui sunt clare acum și el nu va face nimic pentru a rănit din nou familiei sale și promisiunea de a fi un tată grijuliu și nu trișeze din nou. Sunt atât de atât de fericit încât nu l-am pierdut la fata tuturor apreciere merge la Dr Solo înțelept pentru tine sunt un mare om trimis de Dumnezeu pentru a ajuta oamenii din această lume. Am gust de minunile de ajutorul tău și i se va continua să-i spuneți de faptele voastre bune. și la care aceasta poate referi Acesta este e-mail lui: drsolowisetemple@gmail.com
     
       Dr Solo mi-a spus i-ar putea, de asemenea, să-l contacteze pe multe alte probleme, inclusiv:

  (1), în cazul în care aveți mereu coșmaruri.
  (2) Vrei sa fie promovat în biroul tău.
  (3) pe care doriți femei / bărbați pentru a rula după tine.
  (4) În cazul în care doriți un copil.
  (5) pe care doriți să fie bogat.
  (6) pe care doriți să dețină soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
  (7) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
  (8) de îngrijire pe bază de plante
  (9) Dacă nu sunt în măsură să satisfacă dorința de sex soția din cauza erectie scazuta.
  (10) Probleme cu flux menstrual
  (11), dacă a refuzat să fie plătit, persoane pe care le cauza ?.
  (12) rezolva o problema de teren și să-l înapoi.
  (13) Familia ta Denny vă de dreptul dumneavoastră?
  (14) Cure de orice fel de boli sau de boală.

       Contactați-l azi și să fie sigur de tine fericire doar are a făcut pentru mine. E-mail: drsolowisetemple@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 33. Oamenii sunt invaluiti in intuneric,sunt imbolnaviti de rautate,trufie si,mai ales,concurenta.Multi nu inteleg ce este iubirea,ori o inteleg prost.Pentru mine iubirea este acea stare spirituala...pe care doar o poti simti.Singura modalitate prin care o pot descrie este:"Iubirea este grija activa pentru viata si cresterea a ceea ce avem".In rest nu mai am cuvinte.
  Eu nu nteleg de ce a fost creata religia.Tot ce am observat pana acum e doar o iluzie.Cineva a vrut sa schimbe lumea acum cate mii de ani scriind Biblia,dar a esuat.I-a facut pe oameni sa creada ca acolo sus este Dumnezeu.Dar cate religii sunt in lumea intreaga?Multe,nu?Daca ar fi existat o fiinta divina care ar fi creat lumea ar fi doar unul.Sunt peste 18 religii..asta inseamna peste 18 dumnezei.De-a lungul timpului omenirea s-a axat pe ideea ca trebuie sa crezi in ceva.Si eu cred in mai multe lucruri:iubire,scimbare,etc.Cine a creat religia a facut o mare greseala.Clerul,doctrinele religioase...mai ales Cruciadele.Ochii mei au fost inundati de emotiile prefacute in apa cand am aflat ce au facut acesti oameni;faptele lor sadice ce au dat peste cap lumea.Nou-nascuti omorati,arderea pe rug a oamenilor intelectiali,uciderea femeii daca nu e virgina inainte de casatorie...Unde a ajuns lumea noastra?Haide sa fim schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!Religia este o doctrina care te tine in intuneric pentru a te manipula,nu pentru a-ti deschide glanda pineala.Deschideti-va mintea!
  Lumea aceasta a luat nastere acum aproximativ 13 miliarde de ani prin explozia Big Bang.Si de atunci Universul este in continua dezvoltare.Si noi continem praf de stele,fie ca suntem de rasa alba,neagra sau galbena.Si in plus de asta avem aceeasi structura.acelasi ADN.Toti provenim din aceeasi samanta,de aceea trebuie sa ne acceptam,sa ne intelegem si sa ne ajutam reciproc.Putem lua exemplu de la animale care traiesc in democratie.Poate ti se pare ceva banal ca niste fiinte lipsite de rationament sa aiba asa ceva,dar sa stii ca au creier.Animalele se ajuta reciproc,iar noi ne batem,pornim razboaie,ranim.Asta e natura omului??!Nu stiu daca o sa mai vada cineva acest comentariu,dar ganditi-va.Haideti sa schimbam lumea prin a exista iubire intre noi.Noi nu am fost de la bun inceput pe Terra,venim din Orion.Am fost insamantati aici.Cei care au ramas acolo,o specie mai evoluata decat noi vad tot raul care il facem,vad ca nu mai evoluam in bine.
  Imi doresc sa ajung mai curand acasa si sa il iau si pe el cu mine,fiinta iubita ce mi-a facut chakra Anahata sa infloreasca asemenea unei flori gingase invaluita de roua dulce a nuturii.Dar vom ajunge in Orion dupa ce vom parasi corpurile noastre sau ne vom reincarna si vom lua nastere ori pe Terra,ori in alta galaxie pe o alta planeta.
  Imi place foarte mult articolul tau.
  Iti recomand un documentar facut de regizorul Tom Shadyc intitulat"I Am".Acest om si-a schimbat total perceptiile despre viata descoperind ca tot ce facea el era rezultatul unei mentalitati bolnave.

  As fi vrut sa dau acest comentariu pe numele meu.Dar din cauza ca sunt ateu sunt criticata des de persoane religioase.
  Daca oamenii nu pot renunta la ideea de a avea o religie,ar fi frumos sa urmeze o religie orientala,BUDISMUL.Este,mai degraba,un mod de viata.Budistii nu catalogheaza budismul ca fiind o religie.E o flozofie,ceva psihologic,strans legat de meditatie.
  Pacea si numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 34. Glanda pineala se poate activa si datorita rugăciunilor? Sau în urma unor depresii??

  RăspundețiȘtergere
 35. Melatonina, de asemenea, ajuta la imputernicirea glandei pineale. De asemenea, chimicalele ca si antidepresive "zapacesc" glanda pineala.

  Protecție radiații și tratamente naturiste

  RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariu !